söndag 29 augusti 2010

Den där Pernilla

Lördag. Söndag. Måndag.
Full. Bakis. Fokus.

Igår var en bra kväll. Riktigt bra. Jag blev kär.
Han slicka mig natten lång tills han till slut somnade på mig. Han snarkade sött när jag smekte hans håriga rygg.
Han heter Rio. Han väger 25 kg och är den sexigaste bullterrier jag mött. Namnet Rio tyckte jag lät lige gay, så jag döpte om honom till Pernilla efter min spargris som också är himlans söt. Egentligen heter min spargris Fredrik- Pernilla, men det vart så långt att säga. Pernilla diggade min hudlotion och mumsa i sig allt från mina ben. Jag gick från att ha luktat mango till att lukta dålig hundandedräkt. Schysst Pillan.

Idag är jag sådär skojsamt backdrunk som bara jag kan bli. Maj provade ett par jeans som var väldigt höga i midjan. När hon som är så smal fick på sig dom såg hon ut som en mormor med jättelång vagina.
- Vart skär dom in då?
- Ja vart skär dom inte in? Dom börjar där bak och jobbar sig fram, om jag säger.
Hon köpte aldrig jeansen. Bakissmarta jag kom på en grej som på Lyxfällan skulle gilla:

Ex. Man ska köpa ett par skor som kostar 1000 kr. Innan man köper skorna tittar man på ett par jeans som kostar 500 och en tröja som kostar 300. Man beslutar sig för att INTE ta jeansen och tröjan- Och vipps har man sparat 800 kr och får då skorna för bara 300. Perfekt.

Från och med imorgon är jag en fin dam som inte röker. Eller iaf en dam som inte röker. Från och med imorgon börjar det jag lämnat så mycket bakom mig för. Det är upp till mig att se till att det blir värt det. Det kommer att vara värt det. Jag är för stolt och envis för att ge upp eller misslyckas.
Mot stjärmorna.

1 kommentar:

  1. Kamagra för orgasm! Lider du av Potensproblem, Erektionsproblem, Impotens och tycker det är pinsamt att gå till läkaren och apoteket har för höga priser? Då kan du vända dig till Intimleksaker.com för att få Sexuella Hjälpmedel, Erektion, Sexlust, Sexmedel, Sexhjälpmedel, Lusthöjande, Potensmedel, Potensmedicin, Potenspiller, Sexpiller, Sexhjälp, Kamagra, Tadalafil. Intimleksaker.com hjälper dig med det mesta i Potens väg för att kunna genomföra samlag.

    http://intimleksaker.com
    http://intimleksaker.se
    http://sextoyonlinestore.com
    http://potensmedel.co.uk
    http://kamagra24seven.com
    http://viagraunion.com
    http://kamagra.dk

    Med Vänlig Hälsning
    Mediachef Stockholm Stad
    Peter Bergstrom

    SvaraRadera