söndag 6 februari 2011

Hittson

När jag bokade min hemresa från Linköping tänkte jag osamrt. Söt tanke även om aningen tofflig. Min buss går om en timma tillbaka till storstaden. I Linköping lysen solen och mina fyllehönor ska om några timmar äta onyttig mat och prata trevliga minnen. I stället för att bakfyllekäka med mina vackra ska jag skumpa buss brevid en illadoftande främling som aldrig kan vara tyst eller snarkar. Jag har alltid otur med resekamrat vid kollektivtrafik. Alltid. Påvägen hit hade killen bakom mig hade inte mycket att leva för. Allt var skit och bajs och astråkigt så han ville dö. Den killen kommer aldrig bli cheerleader. Way to bitter för det.

Helgen har varit fanjävlatastisk. Jag har världens skönaste vänner. Jag liksom nästan kommer av bara tanken på dom. Fontän på dirren.
I fredags fick jag träffa min wunderbara bordellmamma. Efter Lindas frumiddag mötte jag och Maj upp Tuttis som gick in i dimman med mig. Majsan den svikersen gick hem och låg medans jag och Titti fick avsluta kvällen dyngkåta i Tittis kök med vasin kebab.

Lördagen var tänkt som den stora utgångsdagen då mina vilsna hönor lyckats samlas i hemstaden på samma gång för första gången på för länge. Hela lördagen var en tänkt kalasdag då Linda skulle firas med hela tjocka släkten. Hela tjocka släkten är vana vid att jag dyker upp bakis på denna typ av tillställningar. Jag är svart under ögonen, luktar konstigt och går och lägger mig efter en timma. Det är standard. Igår höll jag mig vaken enda till kalaset nästan var slut.
Linda är en vuxen kvinna som önskar sig blommor när hon fyller år och längtar till julen för att hon tycker om att göra julgruppen. Konstigt, jag vet. Hon har även en sambo som hon tillsammans bor i Linköpings vackraste lägenhet i. Lindas sambo heter Johan och han har en mamma och en pappa som jag förr aldrig träffat. Dom var med på kalaset och Johans mamma gav mig en fin komplimang. Hon sa att det var bra att vara lite udda. Det var vänligt sagt. Eller?

Igår var jag för bakis för show och jag var för första gången någonsin mormor och traskade hem innan lamporna tänts och musiken stängts av. Majsan agerade farmor. Farmor gick och köpte mat till mormor som fått ont i magen av all alkoholhaltig dryck. Farmor och mormor åt för att sedan krypa till kojs. Det positiva med mina nyfunna pensionärspoäng är väl den något lindrigare bakfyllan idag.

På återseende
Fru toffel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar